В. Слєпцов: держава має виступити експортером зернаД. Попов: необхідно розвінчати імідж, що паління - це "круто"Одеські школярі поїдуть на Чемпіонат світу в Кейптаун
ГоловнаГлавная
Регiональнi організацiї

Пошук

Теги

Форум

Володимир Семиноженко: Православ'я – потужна цивілізаційна платформа

Прес-служба

2010-07-29 21:22:50
«Візит Патріарха Кирила до України став серйозним приводом задуматися про моральні засади сучасної державності, суспільства і економічного розвитку», - вважає глава «Українського форуму», академік НАНУ Володимир Семиноженко.

Читати повністю
Sonnetos

2010-07-29 21:22:50
вопрос историкам
Многоли существует процветающих государств на планете Земля, успех и благосостояние которых являются заслугой православной церкви?
Олександр Васильович Трушніц

2010-07-29 21:24:30
Re: вопрос историкам
Sonnetos wrote:
Многоли существует процветающих государств на планете Земля, успех и благосостояние которых являются заслугой православной церкви?

я б розширив маштаб питання - церкви взагалі допомагають державі?
Влад Пистрый

2010-07-29 21:30:22
Государство и церковь
Не секрет, что целостность, вы том числе и религиозная, увеличивает шансы на успех в деле государствостроения. Примеров мнржество, самый яркий - католический мир.

Но есть и примеры успешных государств, так и не поставившим ни на одну религию из всех существующих у них на територии. Тут проилюстрировать можно с помощью примера Японии.

Додати повідомлення

Вам необхідно зареєструватися або авторизуватися для того щоб створювати нові повідомлення.

Опитування

Чи вдалося уряду досягти позитивних змін в державі за 100 днів правління?

Результати опитувань

Персональний кабінет

Пряма мова

Карта нової україни

Вiдео

Останні обговорення

Форум